2012. február 23., csütörtök

Ismét csak: érvek a súlyzós edzés mellett

Éppen ma csodálkoztam rá ismét csak az edzőteremben, mi mindent lehet a kardiógépeken és a két combtárogatón összebűvészkedni. Lehet pl. beszélgetni. Aztán lehet pletykamagazint olvasni. El ne felejtsem, hogy lehet rajtuk telefonálni is, csak a hasgéphez le kell tenni a telefont, mert azt két kézzel kell fogni, ez fontos. Megtudtam, mint lényeges tudnivalót, hogy nagy probléma, ha a súly túl nagy a combközelítőn, ez teljesen rossz megközelítés, nehogymár 25 kg legyen rajta, vegye le a szerencsétlen rögtön és inkább kicsivel csináljon sokat. De gyorsan, mielőtt még izma lesz!!! Aztán ha valaki tudja, árulja már el nekem, hogy mi lehet ez a gyakorlat: nekikészül, mintha mellhez húzásra készülne, csakhogy felhúzza a két lábát a padra és hajlított lábai közé az ölébe húzgálja a rudat elmebeteg tempóban, sem rögzített könyök, sem kar, ahogy sikerül... ebből egy sorozat, olyan 10-20 darab. Ezt a műsorszámot már múltkor is megcsodáltam, de csak nem jutok felette napirendre.
Egyszóval ezek vannak, na meg a bárányfelhők és pontosan ezért van az, hogy van létjogosultsága még az ezredik erről a témáról szóló cikknek is, még akkor is, ha nem mond túl sok újdonságot az író. Ezúttal az Edzz velem! bloggere Varga Tímea, fitneszmodell próbált világosságot gyújtani a homályos fejekben. ÍME

2 megjegyzés:

  1. Big like! Az itteni kondiban látom, nem olvassák a blogomat... pedig egyszer már leírtam a véleményemet arról, amikor 20 kilóval a hasukon nyomják a hasprést... annyira fáj néhány dolog nekem ! Rossz nézni!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. 20 kilóval a hasukon??? Aztán azt mégis mire fel??? :D Szerencsére nálunk ettől nem kell félni, ha valamelyikük egyszer rá is merne pillantani 20 kilóra, a többiek egyből visítva tiltakoznának. Ha túl sokat nézegeti azt a nagy súlyt, a végén még izma nőőőő!

    VálaszTörlés