2012. február 6., hétfő

Egy jó kis példa lábedzésre

A lányzó, aki megosztja velünk a tippjét, a Peak táplálékkiegészítő-gyártó egyik fitness-modellje. Korábban gyors háziedzés-praktikákkal szórakoztatott minket, most az edzőtermi edzésben nyújt segítséget. Ma sem lett a spanyolviasz feltalálva, de kezdőknek hasznos segítség lehet. Íme, a LÁBEDZÉSE. A farizomgépre valaki valami alternatívát??? Sajnos az én termemben nincs ilyen.

2 megjegyzés:

  1. Ez jó! Lábedzést kértem tőle és megírta!! Köszi, hogy belinkelted, mert észre sem vettem, hogy közben megjelent.

    Én is most fogok ismétlésszámot emelni alsótestre a kalóriaégetés miatt, nameg mert elégedetlen vagyok vele és kísérletezem... de csak 12-ig megyek el (ez a csaj alapból izmos alul, mint mondja, nem kell növelnie a tömegét). Azért mint látom, sok kacifánt nincs a gyakorlataiban.

    Egy alternatíva: http://www.youtube.com/watch?v=VT3K-Nkn7bw
    Ezt szokták úgy csinálni, hogy a lábhajlító elé mennek le a földre és annak a párnácskáit nyomják felfelé és hátrafelé.

    És ez a cikk ahonnan sokat lehet tanulni farizomról, szerintem hasznos: http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_06_149_farizom_labhajlito_edzes_felulvizsgalata.php

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nem bonyolította túl, de szerintem amit írt egy jó alap, aztán azt már egyénileg lehet színezni néha, csak hogy érdekesebb legyen és változatosabb a terhelés. Köszönet a tippekért! :)

    VálaszTörlés