2012. február 2., csütörtök

Egy kis inspiráció, ha egyedül nem megy

Van ez a blog. A Bence írja, aki a Tomi. Voltaképpen egy hímsoviniszta pöcs, aki meglehetőst ismeri a nőket. Néha nagyon durván beszól, nem kicsit sértő módon és mégis: a rajongótábora növekszik. A többség elismeri: nem találta fel a spanyol viaszt. Viszont megtalálta arra a módot, hogy lehet viszonylag nagy számú embert rávenni arra, ami valójában nekik fontos. Én néha inspirációért járok a blogjára, azért, hogy lássam, hogy nem egyedül küzdök. Persze azért először A-tól Z-ig elolvastam minden betűjét, teljesen elmerültem a feelingben. El kell ismerjem, van itt karizma. A többi pedig? Diéta, futás, súlyzós edzések és rengeteg akarat. Ennyi és nem több. És most már soksok sikertörténet, hogy erőt meríts.
A blog ITT található.
EZEK pedig a legújabbik sikertörténetek.

6 megjegyzés:

  1. Azaz, de mennyire eredményes... :)

    VálaszTörlés
  2. Azt nem látom sehol, hogy aki ilyen gyorsan, ennyi energiabefektetéssel és ennyi kilót ledob, annak ez mennyire viseli meg a szervezetét...

    VálaszTörlés
  3. Nyilván nagyon...de a koplalós diéta helyett csodabogyóval, amit ehelyett választott volna, most eredményt is kap és jó esetben rákap a mozgásra, fitness-kajára :)

    VálaszTörlés
  4. amúgy fikázza a bodybuilder.hu -t, mondván ő jobban tudja (még a gyakorlatokat is), valaki már beszólt neki, hogy nem kéne úgy csinálnia, mintha 15-szörös Mr. Olympia lenne. Szerintem meg a testépítés és a csajok fogyasztása két teljesen eltérő dolog. Ne hasonlítsa a módszereit a testépítőkéhez. Onnan nagyon sokan tanultak, rengetegen. Tény, hogy ő is jól csinálja, de más a kettő.

    VálaszTörlés
  5. Én mostanra arra jutottam, hogy mindenki úgy fényezi magát, hogy másokat szól le, ez már csak így megy. Kivéve, ha az illető tényleg igazán jó, mert annak nincs rá szüksége. A valódi önbizalmat nem szükséges megtámogatni, pláne nem mások lekicsinylésével. Mióta ezt megértettem, azóta nem is zavar. Úgyis mindent szelektíven olvasok, semmit sem hiszek el kritika nélkül, így az ócsárlást kihagyom és annak veszem hasznát, aminek tudom. Lehetséges, hogy hamarosan kénytelen leszek valamelyik rapid diétát kipróbálni, vagy a lifetilt-est, vagy a testépítőkét, őszintén szólva nekem a testépítő-diéta szimpatikusabb, de kinek mi, mindkettőnek megvan a létjogosultsága.

    VálaszTörlés