2012. február 3., péntek

Szerezd meg és őrizd meg....


...a régóta hőn áhított testet. EZT a jó kis cikket most találtam, ismét csak a diéta és a fitt menű alapjait fekteti le, de nagyon okosan, nem kúra, hanem életmód-szerűen. Péntek Enikő dolgait mostanában kezdem tanulmányozni, egyenlőre nagyon tetszik, amit látok.  A kismamákkal külön is foglalkozik, lévén maga is az, a táplálkozásban nem a véres-cápa utat képviseli, amennyire lehet megengedő, így nem veszi el az ember kedvét. És mindezek mellett egy nagyon szép lány. És egy nagyon használható kis cikk.

4 megjegyzés:

  1. Jövő hétre pont a tudatos táplálkozásról terveztem írni, Péntek Enikőt már én is figyelgetem.

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem, olvastam is az oldaladon, gondoltam, hogy hátha ezt is fel tudod használni. Nagyon tetszik benne, hogy nem annyira keményvonalas, nem akar mindenkit rögtön kizárólag csirke-rizs-fehérje-zabra kényszeríteni. Ez szerintem nagyon sok kezdő lelkesedését el tudja venni, pedig ha nem versenyző az ember és nem kemény diétán van, hanem súlymegtartón, akkor teljesen felesleges is. Az ízek arra valók, hogy élvezzük őket, nem? :) Tervezem, hogy Enikő tornáiból is linkelek be, ő ügyesen kombinálja a bodyrock-os HIT-vonalat a RR-s kis precíziós mozgásokkal, szerintem pont az, amiről a Formabontás-os Noémi írt valamikor. :)

    VálaszTörlés
  3. én megrendeltem a videóját ma :) ha leteszteltem, írok...

    VálaszTörlés
  4. Erre tényleg kíváncsi vagyok, én is fontolgatom :) mindenesetre feliratkoztam az edzéstervére és küldte is, amit azokban látok, nem rossz :)

    VálaszTörlés